Behandling med fysiurgisk massage og/eller kranio-sakral terapi

Døjer du f.eks. med nakkesmerter, hovedpine, rygsmerter, stress, anspændthed eller andre skavanker, kan en behandling med fysiurgisk massage og/eller kraniosakralterapi være kilden til lindring.

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor behandleren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning og bevægeapparatet, så kroppen kan komme til at fungere mere optimalt. Massage hjælper bl.a. med at genoprette balancen i musklerne ved at øge blodcirkulationen i vævet og musklerne, så affaldsstoffer nemmere kan udskilles. En fysiurgisk massage er bl.a. godt til at forebygge og behandle skadevirkninger fra f.eks. stillesiddende arbejde og stress.

Kranio-sakral terapi er en særdeles blid, behagelig og effektiv behandlingsform, hvor terapeuten arbejder på at rette skævheder, som belaster centralnervesystemet og dermed kroppens funktioner. Der løsnes med nænsomme tryk og teknikker spændinger i membraner, bindevæv og muskler, så kroppen selv kan arbejde videre med genopretningsprocessen. Behandlingen er dybt beroligende, og mange falder i søvn på briksen under behandlingen.

Varighed:
Behandlingen varer ca. 60 minutter inkl. omklædning.

Pris:

450 kr.

Betaling:
Med MobilePay på nr. 58033 eller kontant.

Tidsbestilling:
Ring eller sms til Lene på tlf. 25 13 03 10 for tidsbestilling.

Behandlingen finder sted på Konvalvej 47, 9000 Aalborg.