Aalborg Yogastudio er corona-lukket i øjeblikket, men vi mødes stadig til holdyoga via telefonkonference (se tider i kalenderen).
Du kan også booke en-til-en-behandlinger m.v., hvor vi er udstyret med værnemidler og spritter godt og grundigt af før og efter behandling.

Mobil +45 25 13 03 10

Lene Larsen

Indehaver og instruktør

Jeg har taget en toårig uddannelse som yogainstruktør hos MISA Yoga i København, som indebærer 400 timers praktik og 80 timers teori. Emnerne under uddannelsen har bl.a. været:

  • Yogaøvelsernes formål, virkning og begrænsninger
  • Yogafilosofi
  • Anatomi og fysiologi
  • Åndedrætsbevidsthed
  • Undervisningslære
  • Psykologi
  • Yogaterapi
  • Afspænding og visualisering

Desuden er jeg uddannet og certificeret hormonyoga instruktør ved Dinah Rodrigues (kvindelig hormonbalance og diabetes), Yin Yoga instruktør ved Markus Henning Giess (200 timer) og Sarah Powers (70 timer), Aerial Flow Yoga instruktør fra Flying Yogi i Hamborg og KAY børneyogainstruktør.

Derudover deltager jeg løbende i yogakurser og workshops i Danmark og udlandet med både danske og internationalt anerkendte instruktører. F.eks. kunne jeg ultimo maj 2014 afslutte Årskurset på Iyengar Yoga Skolen i Silkeborg, men har også taget særkurser om bl.a. osteoporose, psoaskomplekset, funktionel anatomi og fysiologi, yogafilosofi og meditation, Iyengar Yoga med stolen som hjælpemiddel, yoga for scleroseramte og meget andet spændende. Jeg er desuden lægeeksamineret fysiurgisk massør og kraniosakralterapeut.

Jeg er født i 1968 og har selv dyrket yoga i mere end 20 år. Jeg kom i gang med yogaen i forbindelse med min genoptræning efter en diskusprolaps i lænden og er blevet bidt af både de fysiske og mentale positive virkninger, yogaen har på dagligdagen.

Jeg nyder at kunne formidle yogaen videre hos Aalborg Yogastudio og bestræber mig på at skabe trygge rammer og en rar atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og i eget tempo kan finde glæden ved yoga og mærke de gavnlige effekter.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!