Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Hvad er yoga?

Yoga betyder ”at forene” og handler om at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og ånd.

Der er mange forskellige opfattelser af, hvad yoga er for en størrelse. Men hvis du virkelig ønsker at finde ud af det, så er du nødt til at prøve det på egen krop. Den unikke kombination af styrkende og smidiggørende øvelser i kombination med åndedrætsbevidsthed og vejrtrækningsøvelser kan ved regelmæssig praksis give dig en hverdag med masser af energi, en stærk og sund krop med færre spændinger, en bedre holdning samt en dejlig fornemmelse af mental ro og lethed inderst inde.

I vores travle vesterlandske hverdag har vi ofte ikke tid til at stoppe op og mærke efter, hvordan vi egentlig har det. Åndedrættet bliver måske lidt overfladisk, hvilket igen kan være med til at stresse kroppen. I en yogalektion vil du bl.a. have lejlighed til  at lukke øjnene, koncentrere dig om at få dit åndedræt gjort dybere og længere, mærke, hvad der sker i kroppen under de forskellige fysiske øvelser samt skabe din egen lille pause fra hverdagens mange praktiske gøremål.

Hos Aalborg Yogastudio undervises der bl.a. i hatha yoga, yin yoga og hormonyoga. Vi gør brug af diverse hjælpemidler som klodser, blokke, stole, bælter etc. efter behov, så man kan få det fulde udbytte af de fysiske øvelser, selv om kroppen driller på grund af diverse skavanker eller generelt bare er mindre smidig.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!