Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Pris fra DKK 8.595

8. til 15. september 2024
Forkæl dig selv med en afslappende yogaferie på Kreta i skønne omgivelser, direkte ved stranden!

Yogaferie på Kreta

Giv dig selv lejlighed til at slippe hverdagens mange gøremål, trække opmærksomheden ind i dig selv og fokusere på, hvad lige netop du, din krop og din sjæl har behov for i en hel uge.

Stift bekendtskab med yogaens verden, hvis den er ny for dig, eller brug ugen til at fordybe dig i din yoga- og meditationspraksis. Der er plads til både begyndere og øvede på holdet, og der er god tid til den enkelte.

Vi starter hver dag med ca. 2 timers yoga, åndedrætsøvelser og meditation i en nærtliggende have eller på stranden. Yogaformen er hatha yoga med diverse facetter, herunder yoga i flow, styrkende yoga, blide stræk, pranayama (åndedrætsøvelser) og afspænding. Undervisningen kan også indeholde nogle styrkende og stabiliserende fysio-pilatesøvelser. Efter morgenundervisningen er der morgenmad på vores hotel.

Tre gange i løbet af ugen vil der desuden være ca. 2 timers afstressende yin yoga i skumringstimen, hvor fokus især vil ligge på fordybelse, nærvær, lange dybe stræk, åndedrættet og meditation.

Derudover er du selv herre over din tid til udflugter, strandtur, solbadning ved poolen, hygge med en god bog etc. Der er altid nogen at være sammen med, hvis du har lyst til det. Har du behov for lidt alenetid, er det også helt ok.

Vi skal bo på det hyggelige lejlighedshotel Alkionides direkte på den 3 km. lange strand i Platanias. Det er en græsk familie, der ejer og driver hotellet og vil gøre alt for at forkæle os. Ved poolen ligger en lille restaurant hvor vi skal spise lækker morgenmad, og hvor man dagen igennem kan nyde mad og drikkevarer.

Vi skal bo i lejligheder, der alle er udstyret med tekøkken med køleskab, elkedel og lidt øvrigt køkkenudstyr, så du selv har mulighed for at opbevare og tilberede mad- og drikkevarer. Der er restauranter, supermarkeder og mange andre shoppemuligheder inden for kort gåafstand fra hotellet,

Program

Vi har ca. 20 timers undervisning i ugens løb. Der udleveres program for lektionerne ved ugens start.

Det praktiske

Vi rejser med SunCharter og har direkte fly mellem Aalborg og Kreta:

Ud     08.09.24   Afg. Aalborg kl. 6.00 Ank. Kreta     kl. 10:55

Hjem 15.09.24   Afg. Kreta     kl. 11.15  Ank. Aalborg kl. 15.05

Kreta er Grækenlands største ø, og nok også den mest mangfoldige. Kreta er kendt for sin spændende historie og fantastisk smukke natur.

Vi skal bo ved Platanias stranden, ca. 11 km. Fra Chania. Chania er meget charmerende med små, hyggelige gader, pastelfarvede huse langs havnepromenaden, markedsbygning samt små cafeér og taverner omkring havnebassinet.

Priser

Pris pr. person ved indkvartering af to personer i delt lejlighed:

Early-bird-pris: DKK 8.595 ved tilmelding senest 1. juni 2024

Normalpris: DKK 8.895,-

 

Pris pr. person ved indkvartering i egen lejlighed:

Early-bird-pris: DKK 9.695,- ved tilmelding senest 1. juni 2024

Normalpris: DKK 9.995,-

Prisen inkluderer fly tur/retur med 20 kg bagage og 5 kg håndbagage, transfer til og fra hotellet, mad ombord på flyet, morgenmad på hotellet, velkomstmiddag og ca. 20 timers yogaundervisning.

Early-Bird-rabat:

Ved tilmelding senest 1. juni 2024 opnår du en early-bird-rabat per person på DKK 300,-

Du skal selv medbringe dit yogaudstyr. Der vil være mulighed for gratis at låne måtte, klodser, blokke og bånd umiddelbart inden afrejse. Udstyret fragtes frem og tilbage i egen bagage.

Tilmelding og betaling

Tilmelding sker til  SunCharter på grupperejser@primotours.dk eller på tlf. +45 70 34 50 97. Oplys booking nr. 66490 ved tilmelding. Senest 3 dage efter booking skal depositum på 2.000 kr. være indbetalt, og senest 60 dage inden afrejse skal restbeløbet være SunCharter i hænde.

Vil du med, så tilmeld dig hurtigst muligt, da vi har et begrænset antal lejligheder og flypladser til rådighed. (SunCharter vil på et tidspunkt med kort varsel frigive evt. resterende lejligheder til øvrige gæster).

Hvor skal vi bo?

Vi skal bo på det lille, hyggelige lejlighedshotel Alkionides direkte ved Platanias-stranden.

Vi ses i september til en dejlig yogaferie!

Varme hilsner fra

Lene

Aalborg Yogastudio

 

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!