Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Yin Yoga Nytårsspecial

Lørdag den 13. februar 2021 kl. 10:00 – ca. 14:00

Start året med fredfyldt yin yoga i langsomt tempo…

Vi skal arbejde med krop, sind, åndedræt og energi i løbet af 3 timers stille, udspændende, afspændende og meditativ yin yoga praksis. Derefter hygger vi os med en let portionsanrettet frokost på hvert vores yogamåtteområde en lille times tid.

Nytåret er et oplagt tidspunkt at mærke efter, om du er på rette kurs i dit liv, om du hviler i dig selv og føler dig tilfreds med din hverdag, som den er. Måske er det på tide at sige farvel til et par gamle vaner og hilse nye velkommen, eller lave nye prioriteringer i tilværelsen? 2020 har på mange måder været et år, hvor vi har måttet tilpasse os nye måder at gøre tingene på igen og igen, lave om på vores planer og slippe kontrollen. Vi ved ikke, hvor hurtigt alt normaliseres i det nye år, men alligevel kan det her ved årets start være nyttigt at gøre sig et par tanker om eventuelle ønsker og mål for 2021. Vi starter derfor workshoppen med en lille meditation.

I løbet af workshoppen vil du opleve at have masser af tid til at arbejde dybt med åndedrættet og med bindevævet, ligesom energikanalerne i kroppen vil blive aktiveret. Tonen i denne yogapraksis er generelt stille og passiv med det formål blot at modtage samt give kroppen tid til at åbne sig. Vi holder typisk stillingerne 2-4 minutter. Yin yoga giver ud over smidighed balance og fred i sindet gennem de beroligende, meditative aspekter i denne yogapraksis.

Alle kan være med – også selv om du ikke tidligere har prøvet yin yoga. Vi slutter selve workshoppen af med en velgørende og beroligende afspænding.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted: Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris: 325 kr.

Tilmelding:  Foregår i kalenderen på hjemmesiden under den 13. februar 2021.
Indbetal samtidig de 325 kr. per MobilePay til nr. 98151 eller til konto i Nordea:
Reg. 9163, kto. 6294203980. Husk at angive navn samt ”nytårsyin”.

På grund af corona-restriktionerne er der kun 7 pladser på holdet. Vær derfor hurtig med din tilmelding. Ved afbud senere end 5. februar refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen