Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Nye priser fra 1. januar 2024

Nye priser fra 1. januar 2024

Kære alle sammen.

Som mange af jer ved, har de sidste år budt på en del udfordringer for driften af Aalborg Yogastudio. Først med corona-årene og dernæst med livet på en byggeplads. Jeg har haft et stærkt ønske om at holde priserne på det gamle niveau så længe som muligt, men den går desværre ikke længere. Vi har fået endnu en huslejestigning at kæmpe med + stigende driftsomkostninger på stort set alle områder.

Det er derfor nødvendigt at regulere priserne en smule fra 1. januar 2024. Jeg ved, at prisændringer aldrig er sjove, men denne lille stigning hjælper med at sikre, at vi kan fortsætte med at tilbyde jer den bedst mulige oplevelse i Aalborg Yogastudio.

De nye priser for yoga og behandlinger er som følger:

Enkeltlektion og prøvetimeDKK150,-
5 lektioners klippekortDKK650,-
10 lektioners klippekortDKK1.075,-
Privatlektion med op til 4 deltagere, 60 min.DKK650,-
Prøveuge for nye medlemmer (op til tre lektioner)DKK250,-
Behandling med KST/fysiurgisk massage, 60 min.DKK550,-
Klippekort til 5 behandlinger med KST/fysiurgisk massage a 60 min.DKK2.475,-
Behandling med KST/fysiurgisk massage, 90 min.DKK775,-


Jeg sætter virkelig pris på hver og en af jer og håber på jeres forståelse. Hvis der er noget, I gerne vil tale med mig om eller har spørgsmål til, så tøv ikke med at tage fat i mig.

Tak for, at I er en del af Aalborg Yogastudio. Det er jer og jeres gode humør, der skaber stemningen hos os, og jeg glæder mig så ofte over at se, hvordan krop og sind kan finde velvære og ro i en travl hverdag, når I lander på yogamåtten eller på briksen. Jeg ser frem til mange flere fantastiske oplevelser sammen!

Varme hilsner fra Lene

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!