Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Herrenyttig træning for mænd

Nyt forløb for mænd fem onsdage i oktober og november: 27. oktober samt 3., 10., 17. og 24.november 2021 kl. 19:15 – 20:45

Vær med til efterårets runde herrenyttig basistræning for mænd. ALLE kan være med! Stive ben og andre sædvanlige småskavanker er absolut ingen hindring.

Ingen forventer, at du kan nå tæerne med strakte ben fra stående position eller lave mærkelige krøller på dig selv. Men kunne det ikke være rart med en krop, der føles mere fleksibel og medgørlig, en smertefri ryg, en nakke, der godt kan kigge over skulderen og et åndedræt, der kommer helt ned i bunden af lungerne?

På dette mandehold skal vi træne hele kroppen igennem, men giver den lidt ekstra gas med skuldre og ryg, gode strækøvelser, det dybe åndedræt og alt det andet, der kan gøre, at man pludselig får en oplevelse af at have bedre plads i kroppen, mere energi og ro i hovedet.

Tag fat i kammeraterne fra kortklubben eller cykelholdet, golfvennerne, kollegaerne, naboen eller bare dig selv, og udnyt muligheden for at se, om ikke dette hold kunne være noget for DIG!

Det praktiske:

Instruktør:   Lene Larsen (E-mail: lene@aalborgyogastudio.dk, mobil: 25130310)

Sted:           Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris:            475 kr.

Tilmelding:   Foregår i kalenderen på hjemmesiden under den 27. oktober 2021. Tilmeldingen gælder det samlede forløb og er bindende. Indbetal samtidig de 475 kr. per MobilePay til nr. 98151 eller til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980. Husk at angive navn samt ”herre”.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen