Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Tusind tak for jeres støtte

Kære alle

Det er nu snart en måned siden, vi måtte lukke Aalborg Yogastudio og klinikken fra den ene dag til den anden for at give vores bidrag til at stoppe smitten med corona-virus.

Jeg glæder mig hver dag til at kunne komme i gang igen og se jeres glade ansigter og få en sludder på Konvalvej.

Heldigvis tyder myndighedernes tal på, at projekt lukning af Danmark virker. Det kan vi alle være taknemmelige for og give hinanden et klap på skulderen for –  når vi altså må røre hinanden igen.

Men i mellemtiden kan vi hygge os med at mødes til yoga per telefonference tre gange om ugen. Der er ingen ord for, hvor glad og taknemmelig jeg er for jeres støtte både i form af deltagelse i yogaen, søde beskeder, billeder af jeres hjemme-yoga-pladser og bidrag til de faste udgifter med betaling for telefon-yogaen. Af hele mit hjerte TUSIND TAK!!!

Har du ikke prøvet telefonyogaen endnu, så hop ud i det og ring ind. Der er stadig ledige pladser… Vi kører yin yoga onsdag kl. 17:00 og fredag kl. 16:30. Søndagsyogaen består af hatha yoga søndag formiddag kl. 10:00. Holdene annonceres som begivenheder på Facebook og ved oprettelse i aktivitetskalenderen her på siden. Ring på tlf. 42 11 42 11 og indtast koden 25130310, så er du med! 

Jeg glæder mig hver gang til at høre jeres stemmer, forestille mig, hvordan I dyrker og nyder yogaen i private rammer, og ikke mindst til det fælles NAMASTE til sidst.

De hjerteligste og varmeste hilsner

Lene

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!