Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Yogaferier 2021

Vi glæder os vist alle til et pusterum fra hverdagen i 2021. Her kommer dine chancer for skønne selvforkælelsesture med Aalborg Yogastudio i 2021:

28.-30. maj 2021: Weekendtur til Aalbæk gl. Kro og Badehotel (mellem Skagen og Frederikshavn) med diverse yogaformer og fysio-pilates.

19.-22. august 2021: Miniferie på Rønnes Hotel (ved Slettestrand og Svinkløv Klitplantage) med diverse former for yoga, meditation og afspænding.

12.-19. september 2021: Yogaferie på Kreta i samarbejde med SunCharter. Der er allerede rift om pladserne på flyet til Kreta, så meld dig venligst hurtigst muligt hos SunCharter eller Lene, hvis du har mod på at komme med. SunCharter har meldt ud, at man får pengene tilbage, hvis coronarestriktionerne i Danmark eller Grækenland gør, at turen ikke kan gennemføres, eller der er karantænekrav forbundet med turen.

5.-7. november 2021: Forkæl-dig-selv-weekend på charmerende Boltinggaard Gods (ved Ringe på Fyn) med fysio-pilates og yin yoga.

Hvad er bedre end en yogaweekend eller yogaferie, hvor dagene indeholder pleje af kroppen med fysisk bevægelse og afslapning, sindet med meditationer, afspændinger og yoga nidra (visualiseringsøvelser), sanserne med bl.a. skønne naturoplevelser og lækker forplejning.

Vi har altid de dejligste mennesker med på vores ture, og der er både mulighed for hygge og grin med de øvrige deltagere og stille fordybelse i eget selskab.

Hvad med diverse corona-restriktioner og usikkerhed om nedlukninger? Vi er optimistiske og tror på, at vi kan gennemføre de arrangementer, der ligger i kalenderen. Skulle det være nødvendigt at aflyse et arrangement, får du naturligvis dine penge tilbage.

Både vi og vores samarbejdspartnere har i disse specielle tider brug for hurtigst muligt at vide, om vi har nok deltagere med til at kunne gennemføre turene. Derfor er der mulighed for at opnå en early-bird-rabat ved snarlig tilmelding.

Du kan se beskrivelser af turene under fanen Yogarejser. Send en mail til lene@aalborgyogastudio.dk, hvis du gerne vil have en pdf-fil med brochuren for en eller flere af turene.

Vi glæder os til dejlige yogaferieoplevelser med dig!

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen