Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Yoga i trygge rammer

Hvor er det rart igen at kunne samles fysisk til yoga på Konvalvej! Selv med krav om at have coronapas i orden, brug af maske/visir i fællesarealer (ikke når du er på din måtte), reduceret holdstørrelse, god afstand mellem måtterne og sprit i lange baner fungerer det virkelig fint!

Er du usikker på, om yogaen foregår på en tryg måde, så slå på tråden og få en snak om det.

Er du fx i risikogruppen eller befinder dig langt fra Aalborg, kan du stadig deltage i de fleste hold per telefonkonference. Alle hold opslås i kalenderen på hjemmesiden, og her tilmelder du dig også både fysiske hold og telefonkonferencehold. Driller tilmeldingssystemet her på hjemmesiden, sender du en sms til Lene.

Rent praktisk medbringer du stadig din egen yogamåtte, et håndklæde til at lægge over yogapøllen og et tæppe. Har du ingen måtte, har vi masser af måtter på lager til rimelige priser, eller du kan bruge en af vores sorte måtter og spritte af bagefter. I lokalet lægger du din måtte oven på “pladsholdermåtten”.

Vær frisk med din tilmelding. Er der ingen tilmeldinger dagen før eller kun en enkelt, vil holdet ofte blive aflyst, og det skal vi selvfølgelig helst undgå.

Jeg glæder mig til at se dig på måtten!

Varme hilsner
Lene

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!