Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Yoga i trygge rammer

Hvor er det rart igen at kunne samles fysisk til yoga på Konvalvej! Selv med krav om at fremvise coronapas, brug af maske/visir i fællesarealer (ikke når du er på din måtte), reduceret holdstørrelse, god afstand mellem måtterne, retningslinjer for brug af udstyr og sprit i lange baner fungerer det virkelig fint!

Er du usikker på, om yogaen foregår på en tryg måde, så slå på tråden og få en snak om det.

Er du fx i risikogruppen eller befinder dig langt fra Aalborg, kan du stadig deltage i de fleste hold per telefonkonference. Alle hold opslås i kalenderen på hjemmesiden, og her tilmelder du dig også både fysiske hold og telefonkonferencehold. Driller tilmeldingssystemet her på hjemmesiden, sender du en sms til Lene.

Rent praktisk medbringer du din egen yogamåtte, et håndklæde til at lægge over yogapøllen og et tæppe. Har du ingen måtte, har vi masser af måtter på lager til rimelige priser, eller du kan bruge en af vores sorte måtter og medbringe et lagen i stedet, som du lægger over måtten. I lokalet lægger du din måtte oven på “pladsholdermåtten”. Klodser, blokke, bånd og andet udstyr bliver enten rengjort eller er i karantæne efter hver lektion.

Hold øje med kalenderen. Er der pludselig strålende solskin, kan et “indehold” ændre sig til udendørs yoga. Vær frisk med din tilmelding. Er der ingen tilmeldinger dagen før eller kun en enkelt, vil holdet ofte blive aflyst, og det skal vi selvfølgelig helst undgå.

Lad mig høre fra dig, hvis du har særlige ønsker til dage, tidspunkter, yogaform, emner eller andet for holdene. Jeg vil prøve at få puslespillet til at gå op, så vi tilgodeser så mange ønsker som muligt.

Jeg glæder mig til at se dig på måtten!

Varme hilsner
Lene

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen