Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Yoga for unge teens

En lang skoledag, hvor man sidder bøjet over bøgerne og computeren, slæber rundt på en tung taske og skal være klar til at præstere og lære nyt hele tiden kan nogle gange godt blive for meget for både kroppen og sindet…

Så kan det være rart med en yoga-pause, hvor du hverken skal præstere eller leve op til noget som helst. Her møder du bare op præcis, som du er, og lader dig blive guidet igennem en række øvelser, der balancerer din krop og dit sind, så du går fra timen med ro og fornyet energi.

Yoga hjælper dig med at styrke din koncentration, dæmpe nervøsitet og angst, give dig mere selvtillid og en skøn ro i hovedet. Fysisk hjælper det dig med at balancere kroppen, så du føler dig let og godt tilpas i din krop. Øvelserne styrker og smidiggør dine muskler, men de viser dig også nye måder at bevæge kroppen på. Du kommer helt sikkert til at finde ud af, at din krop kan meget mere, end du tror.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på holdet, og har du lyst til at skrives ved, kan du finde mig på @dittestudio på facebook og instagram. Jeg ville elske at høre fra dig.

Det praktiske:

Instruktør: Ditte Korsgaard Christensen

Hvornår:    Onsdag 21. og 28. oktober, 4., 11., 18. og 25. november, 2. og 9. december.

Sted:          Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris:           595 kr. for hele forløbet.

Tilmelding og betaling:
Tilmeld dig forløbet i kalenderen på www.aalborgyogastudio.dk under den 21. oktober. Indbetal samtidig de 595 kr. per MobilePay 98151, eller overfør beløbet til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980. Husk at angive navn samt ”ung”. Tilmelding er bindende.

Der er maksimalt plads til 7 på holdet, så det er med at komme først til mølle…

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen