Aalborg Yogastudio åbner igen efter vores coronapause. Der lægges løbende nye hold i kalenderen.
Du kan selvfølgelig stadig booke en-til-en-yogalektioner og -behandlinger, hvor vi er udstyret med værnemidler m.v.

Workshop: Solhilsen bid for bid

En solhilsen er nok et af de mest kendte elementer i yoga, og det er en genial metode til at få rørt hele kroppen. Men mange har det svært med den, fordi kroppen driller på den ene eller den anden måde, eller fordi det går for hurtigt med overgangene fra en stilling til den næste, så man halser af sted for at følge med resten af holdet.

I denne workshop piller vi en solhilsen fra hinanden og arbejder med de enkelte elementer. Vi kigger f.eks. på, hvorfor benet ikke nødvendigvis vil med op til toppen af måtten, og hvordan det kan fungere bedre. Du har chancen for at lære små tips og tricks samt finde individuelle tilpasninger, så du forhåbentlig fremover kan glæde dig til en solhilsen og flow yoga (vinyasa). Målet er, at du skal have det optimale udbytte af dine anstrengelser og samtidig lære at passe på kroppen undervejs.

Vi afslutter workshoppen med beroligende åndedrætsøvelser og stillinger samt en herlig afspænding, så vi kommer ned i tempo og er klar til en god nattesøvn.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted:          Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Pris:           200 kr.

Tilmelding foregår i kalenderen på hjemmesiden. Indbetal samtidig de 200 kr. til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980 eller per MobilePay til nr. 98151. Husk at angive navn samt ”solhilsen”.

Ved afbud senere end 14. august refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.                  

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen