Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Workshop: Ro og fordybelse med yin yoga

Hvor ofte har du 3 timer, hvor du uforstyrret kan koncentrere dig om DIG? Sikkert ikke særlig ofte. Men denne lørdag har du muligheden for at give dig selv både ro og forkælelse på yogamåtten.

I yin yogaen kan du lukke øjnene, give slip og koncentrere dig om bare at trække vejret dybt og komme helt ned i tempo. Yogamåtten er et fantastisk sted at lære dig selv, din krop og sindets mekanismer at kende. I yin yoga arbejder vi med lange, rolige, dybe, passive stræk uden muskelaktivitet i det område, vi vil smidiggøre. Vi holder stillingerne i nogle minutter, så bindevævet også får tid til at give sig.

De fleste stillinger foregår siddende eller liggende, og gerne med støtte fra tæpper, puder, yogapøller og andre hjælpemidler, hvor det er relevant, så det er muligt for kroppen og nervesystemet at slappe helt af.

Resultatet af en runde yin yoga er oftest en fornemmelse af velgørende ro, plads, frihed og afspændthed i både krop og sind. Stillingerne er med til at stimulere kroppens energisystem, og mange oplever med en regelmæssig praksis den sidegevinst, at immunforsvaret hen ad vejen fungerer bedre.

Vær med, og prøv det selv på egen krop. Det er ingen forudsætning, at du før har prøvet yoga.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted:         Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Pris:           300 kr.

Tilmelding: Foregår i kalenderen på Aalborg Yogastudios hjemmeside under den 1. april 2023. Indbetal samtidig de 300 kr. per MobilePay til nr. 98151 eller til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980. Husk at angive navn samt ”yin”.

Der er begrænset antal pladser på holdet, så vær hurtig med din tilmelding. Ved afbud senere end 24. marts 2023 refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!