Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Workshop: Fysiopilates og Yin Yoga i kombination

En populær klassiker hos Aalborg Yogastudio er kombinationen af fysio-pilates og yin yoga. En vigtig forudsætning for en sund, velfungerende og smertefri krop er nemlig stærke muskler omkring kropsstammen og smidigt bindevæv.

Pilates og yin yoga supplerer hinanden perfekt i arbejdet med at styrke og smidiggøre kroppen på en hensigtsmæssig måde, så man hen ad vejen oplever stærkt forbedret kropskontrol og kropsfornemmelse samt forbedrer evnen til at give slip og slappe af.

Workshoppen starter med fokus på vejrtrækningen og en lille meditation, hvorefter Christina vil føre os igennem en række styrkende fysiopilates-øvelser.

I sidste del af workshoppen vil Lene guide os gennem nogle lange, bløde yin yoga stræk, hvor vi med hjælp fra åndedrættet kan koncentrere os om at give helt slip på diverse spændinger, lukke øjnene og trække opmærksomheden indad. Vi slutter workshoppen med en afslappende kropsmeditation.

Både nybegyndere og øvede i pilates og yin yoga kan være med til workshoppen. Vi glæder os til nogle dejlige timer på yogamåtten sammen med dig!

Det praktiske:

Instruktører: Christina Houkjær (fysioterapeut) og Lene Larsen (yogainstruktør)

Sted:           Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris:            375 kr.

Tilmelding:   Foregår i kalenderen på Aalborg Yogastudios hjemmeside under den 7. april 2024.
Indbetal samtidig de 375 kr. til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980 eller per MobilePay til nr. 98151. Husk at angive navn samt ”kombi”.

Der er begrænset antal pladser på holdet, så vær hurtig med din tilmelding. Ved afbud senere end 30. marts 2024 refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!