Aalborg Yogastudio åbner igen efter vores coronapause. Der lægges løbende nye hold i kalenderen.
Du kan selvfølgelig stadig booke en-til-en-yogalektioner og -behandlinger, hvor vi er udstyret med værnemidler m.v.

Workshop: Åndedrættet

På denne workshop vil du lære at trække vejret bedre, så du får ilten ud til alle de celler, der skal bruge den, og så du samtidig får aktiveret dit afspændingsnervesystem (det parasympatiske nervesystem).

Hos mange af os er kroppen mere eller mindre konstant i alarmberedskab på grund af en presset hverdag, spekulationer, følgerne af dårlig holdning eller andet. Når vi lever i en stresstilstand, vil åndedrættet ofte blive overfladisk og lande øverst i brystet i stedet for at komme helt ned i maven. Men med fokus på åndedrættet og simple teknikker kan vi sagtens selv hjælpe det naturlige åndedræt til at fungere bedre. Det vil samtidig kunne styrke immunforsvaret.

Vær med til en aften med 100 % fokus på din vejrtrækning og dit velbefindende. Døjer du f.eks. med senfølgerne af coronavirus, vil denne workshop være oplagt for dig.

Vi afslutter workshoppen med beroligende åndedrætsøvelser og yogastillinger samt en velgørende afspænding, så vi kommer ned i tempo og er klar til en god nattesøvn.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted:          Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Pris:           200 kr.

Tilmelding foregår i kalenderen på hjemmesiden. Indbetal samtidig de 200 kr. til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980 eller per MobilePay til nr. 98151. Husk at angive navn samt ”åndedræt”.

Ved afbud senere end 11. august refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.                  

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen