Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Slumre-Yin

Ny dato: Fredag den 12. november 2021 kl. 19:00 – 21:30

Måske har det været lidt hårdt at komme i gang igen efter covid-lukninger og sommerferien. Måske trænger du bare til at trække stikket ud og have en rolig forkæl-dig-selv-og-kom-helt-ned-i-gear-aften, hvor du lander på yogamåtten kl. 19 og gerne går direkte hjem under dynen. Vi prøver så vidt muligt at undgå unødig snak under og efter yogaen, så du kan få lov at blive inde i din egen stille ”boble”.

Denne aften drejer sig om at komme helt ned i tempo, aktivere det parasympatiske nervesystem og finde ro i kroppen og sindet. Vi vil koncentrere os om de mere simple yin-øvelser, hvor vi relativt let kan glide fra den ene øvelse til den næste. Det dybe åndedræt holder vi fast i hele vejen.

Det gælder om at lukke øjnene og overgive sig til tyngdekraften og slappe helt af i stillingerne, så man kan opleve de lækre, dybe stræk, der både kan gøre bindevævet og musklerne smidigere og forløse fysiske og psykiske spændinger i kroppen.

Alle kan være med uanset køn, alder, størrelse, smidighedsgrad og erfaring med yoga.

Vi afslutter som altid workshoppen med en dejlig afspænding, så du kan gå helt fredfyldt, afbalanceret og afslappet hjem under dynen. Husk gerne en lun trøje og et par strømper til afspændingen.

Det praktiske:

Instruktør:   Lene Larsen

Sted:           Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris:            250 kr.

Tilmelding foregår i kalenderen på hjemmesiden. Indbetal samtidig de 250 kr. til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980 eller per MobilePay til nr. 98151. Husk at angive navn samt ”slumre-yin”.

Ved afbud senere end 4. november refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.                  

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen