Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Rigtig godt nytår!

Rigtig godt nytår!

I lokalerne på Konvalvej har vi et citat fra den gamle romerske kejser og filosof Marcus Aurelius (121-180 e.Kr.) hængende. Han havde en leveregel, der stadig er aktuel: ”Giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting, jeg kan, og visdom til at se forskellen”.

2020 har trænet vores omstillingsevne ud over alle grænser, og starten af 2021 er ikke anderledes. Men mon ikke vi går mod lysere tider…

Vi er stadig/igen nødt til at holde Aalborg Yogastudio lukket og ty til fjernundervisning. Christina må som fysioterapeut p.t. gerne give behandlinger på klinikken, mens jeg som kraniosakralterapeut og massør skal holde lukket for behandlinger. Har du et akut behandlingsbehov, er du velkommen til at kontakte Christina på telefon 91 55 45 46.

I det seneste år har diverse coronarestriktioner bl.a. betydet, at flere yogaarrangementer er blevet aflyst eller skubbet ud i fremtiden, holdstørrelsen er reduceret væsentligt, yoga per telefonkonference præger kalenderen som alternativ til holdundervisningen, vi spritter og gør rent til den store guldmedalje, vi skal selv have yogamåtte og tæppe under armen til yoga. Men hvor har det været dejligt at ses og dyrke yoga sammen i de perioder og på den måde, det har været muligt!!!

Vi har fundet glæden ved de små og tidligere helt almindelige ting som f.eks. at kunne mødes med vores nærmeste, selv om det er på afstand, udendørs og med mundbind. Vi har lært, at det faktisk kan være dejligt at have en tom kalender om aftenen og i weekenden, gå nogle ture i den danske natur og at brede yogamåtten ud på stuegulvet med morgenhår og i nattøj som alternativ til at mødes fysisk.

Telefonyoga er noget andet end at mødes fysisk på Konvalvej. Men at dømme ud fra jeres søde kommentarer og sms’er, så har den sin berettigelse. Vi er stadig sammen om vores yoga og holder hinanden fast i en praksis. Vi kan have lidt hyggelig småsnak inden timens start og opnå en følelse af fællesskab ved at vide, at andre laver de samme øvelser på samme tid hjemme i deres stue.

På trods af usikkerheden omkring restriktioner vil der snarest komme info ud om diverse arrangementer i 2021. Vi er optimister og håber, du har lyst til skønne oplevelser sammen med os. Så hold øje med kalenderen og opslag det næste stykke tid.

Jeg ønsker dig af hjertet et godt helbred og et lykkeligt 2021!

Varme nytårshilsner

Lene

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!

Vi åbner!

igen