Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Nyt forløb for mænd starter efter påske

Herrenyttig træning for mænd

Nyt forløb for herreholdet seks onsdage i april og maj: 20. og 27. april samt 4., 11., 18. og 25. maj 2022 kl. 19:15 – 20:45

Efter påske starter endnu et forløb med 6 ugers herrenyttig basistræning for mænd. ALLE kan være med! Stive ben og andre sædvanlige småskavanker er absolut ingen hindring.

Ingen forventer, at du fra starten kan nå tæerne med strakte ben fra stående position eller lave mærkelige krøller på dig selv. Men en af yndlingsøvelserne på holdet er netop at strække bagsiden af benene, så måske er du kommet nærmere gulvet, når forløbet er forbi.

Målet med holdet er generelt at få en stærkere og mere fleksibel og medgørlig krop, slippe for f.eks. nakke-, skulder- og rygsmerter, træne åndedrættet, så det kommer helt ned i bunden af lungerne, opnå større generelt velvære og finde ro i hovedet.

Tag fat i kammeraterne fra kortklubben, roklubben eller cykelholdet, golfvennerne, kollegaerne, naboen eller bare dig selv, og udnyt muligheden for at se, om ikke dette hold kunne være noget for DIG! Det er god ”opvarmning” til sommerens udendørs sportsaktiviteter.

Det praktiske:

Instruktør:   Lene Larsen (E-mail: lene@aalborgyogastudio.dk, mobil: 25130310)

Sted:           Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris:            570 kr.

Tilmelding:   Foregår i kalenderen på hjemmesiden under den 20. april 2022. Tilmeldingen gælder det samlede forløb og er bindende. Indbetal samtidig de 570 kr. per MobilePay til nr. 98151 eller til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980. Husk at angive navn samt ”herre”.Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!