Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Morgen-yin: Fire på stribe

Forløb over følgende fire dage:
Onsdag den 17. august 2022 kl. 7:00 – 8:30
Torsdag den 18. august 2022 kl. 7:00 – 8:30
Fredag den 19. august 2022 kl. 7:00 – 8:30
Lørdag den 20. august 2022 kl. 9:00 – 11:30

Med en runde yin yoga fra morgenstunden får du vækket kroppen på skønneste vis. I dette lille forløb over fire morgener vil du desuden kunne opleve effekten af flere dages yin yoga i træk, og måske kan det være startskuddet til selv at fortsætte med et par øvelser hver morgen.

Yin yoga er stilhedens yoga, hvor vi bruger yogastillingen til at finde ind i kroppen i stedet for at bruge kroppen til at komme ind i yogastillingen. Din opgave er blot at være med det, der er, acceptere tingenes tilstand og efterhånden give slip. Det kan være lettere sagt end gjort. Er man normalt en travl og aktiv person, kan det være ganske udfordrende for sindet at være stille i yogastillingerne, at være tålmodig, slippe kontrollen og lade kroppen få tid til at give efter. Men du vil i dette forløb sikkert opdage, at tålmodigheden lønner sig…

I yin yoga forsøger vi at give slip på al muskelaktivitet i det område, vi vil give et stræk. På den måde kan vores bindevæv give sig mest muligt. Alt foregår i langsomt tempo, og der er god tid til at arbejde med at forene kroppens bevægelser og det dybe åndedræt samt fornemme sindets og kroppens reaktioner.

Yin yoga består primært af siddende og liggende stillinger, og vi holder typisk stillingerne i 2-4 minutter. I den tid gælder det blot om at overgive sig til tyngdekraften og slappe helt af, så man kan opleve de dybe stræk, der kan gøre bindevævet og musklerne smidigere samt forløse fysiske og psykiske spændinger i kroppen. Yin yoga er et rigtig godt og helt naturligt middel mod stress.

Alle kan være med uanset køn, alder, størrelse, smidighedsgrad og erfaring med yoga. Vi har diverse hjælpemidler til rådighed i lokalet, og vi skal nok få tilpasset stillingerne, så du også har glæde af dem. Hver dag afsluttes med en afspænding, så du med fred i sindet og fuld af ny energi kan fortsætte dit dagsprogram.

Det praktiske:

Instruktør:   Lene Larsen

Sted:           Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st.tv., 9000 Aalborg

Pris:            495 kr.

Tilmelding:   Foregår i kalenderen på Aalborg Yogastudios hjemmeside under den 17. august 2022.
Indbetal samtidig de 495 kr. per MobilePay til nr. 98151 eller til konto i Nordea:
Reg. 9163, kto. 6294203980. Husk at angive navn samt ”fire-på-stribe”.

Der er begrænset antal pladser på holdet, så vær hurtig med din tilmelding. Ved afbud senere end 10. august 2022 refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!