Medbring i øjeblikket selv en yogamåtte, et håndklæde og et tæppe til undervisningen.
Har du ingen måtte, medbringer du i stedet et lagen og låner en måtte hos os. Vi glæder os til at se dig!

Husk at logge på, hvis du allerede er oprettet som bruger på min hjemmeside.
Så får du en bedre brugeroplevelse og er fri for at indtaste dine oplysninger hver gang.

Begynderforløb – startworkshop og tre lektioner

Overvejer du, om yoga kunne være noget for dig? Her får du chancen for at prøve det af og stifte bekendtskab med yogaens grundlæggende teknikker og principper i et lille forløb. Har du kun mulighed for at være med til workshoppen, eller kun mulighed for at være med de tre tirsdage, er det også en mulighed.

Der veksles mellem teori og praksis. Vi vil bl.a. arbejde med simple åndedrætsøvelser, styrkende yogastillinger og dejlige stræk. Efter dette forløb er du godt rustet til at hoppe på alle vores ugentlige hold, og du har fået en smagsprøve på både hatha yoga og yin yoga.

I det moderne liv bruger mange af os især hovedets ressourcer. Med yoga inddrages også kroppens intelligens, og derved opnår man en helhed. Yoga giver en unik kropsbevidsthed, og med hjælp fra yogaen kan man således opdage og reagere sundt på kroppens signaler.

Yoga virker på en gang afstressende og vitaliserende, styrkende og smidiggørende. Skavanker som f.eks. dårlig ryg, spændingshovedpine, fordøjelses- og søvnproblemer forebygges og afhjælpes ved regelmæssig praksis. Man vil hurtigt mærke øget energi, større mentalt overskud og mere indre ro. 

Drop alle forbehold, og kast dig ud i det. Yoga er for alle, både mænd og kvinder, unge og ældre. Der er plads til stive kroppe, et par kilo for meget eller lidt, almindelige skavanker og mærker af tidens tand. Jeg glæder mig til at dyrke yoga med dig!

Det praktiske:

Instruktør:   Lene Larsen (mobil 25130310, e-mail: lene@aalborgyogastudio.dk)

Sted:          Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st., 9000 Aalborg

Pris:           500 kr. for det samlede forløb
225 kr. for søndagsworkshoppen alene
375 kr. for de tre tirsdagslektioner alene

Tilmelding:   Send en sms til Lene på 25 13 03 10 eller en e-mail til lene@aalborgyogastudio.dk. Indbetal samtidig den relevante pris til konto i Nordea: Reg. 9163, kto. 6294203980 eller til MobilePay nr. 98151. Husk at angive navn samt ”begynder”.

Tilmelding er bindende. Du er dog velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden, hvis du skulle blive forhindret. Du er velkommen til at deltage i de tre tirsdagslektioner med dit klippekort til Aalborg Yogastudio, hvis der er plads på holdet.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi er her for at hjælpe dig!