Aalborg Yogastudio

Aalborg Yogastudio slog for første gang dørene op til vores hyggelige lokale på 2. sal i Ejendommen Fremtiden den 31. maj 2013 og fejrede åbningen med en festlig reception. Vi havde længe savnet et "rigtigt" yogasted i Aalborg, hvor der var fred og ro til at fordybe sig i yoga og meditation uden at blive forstyrret af diverse fitness-aktiviteter i nabolokalerne. Vi har bestræbt os på at skabe rammerne for, at du kan finde dig til rette i en sand, fredfyldt yoga-atmosfære, og vi håber, du vil føle dig velkommen, tryg og tilpas hos os.

Lene Larsen (indehaver og instruktør)

Jeg har taget en toårig uddannelse som yogainstruktør hos MISA Yoga i København, som indebærer 400 timers praktik og 80 timers teori. Emnerne under uddannelsen har bl.a. været:

  • Yogaøvelsernes formål, virkning og begrænsninger
  • Yogafilosofi
  • Anatomi og fysiologi
  • Åndedrætsbevidsthed
  • Undervisningslære
  • Psykologi
  • Yogaterapi
  • Afspænding og visualisering

Desuden er jeg uddannet og certificeret hormonyoga instruktør ved Dinah Rodrigues, Yin Yoga instruktør ved Markus Henning Giess (200 timer) og Sarah Powers (70 timer), Aerial Flow Yoga instruktør fra Flying Yogi i Hamborg og KAY børneyogainstruktør.

Derudover deltager jeg løbende i yogakurser og workshops i Danmark og udlandet med både danske og internationalt anerkendte instruktører. F.eks. kunne jeg ultimo maj 2014 afslutte Årskurset på Iyengar Yoga Skolen i Silkeborg, men har også taget særkurser om bl.a. osteoporose, psoaskomplekset, funktionel anatomi og fysiologi, yogafilosofi og meditation, Iyengar Yoga med stolen som hjælpemiddel, yoga for scleroseramte og meget andet spændende. Jeg er desuden lægeeksamineret fysiurgisk massør.

Jeg er født i 1968 og har selv dyrket yoga i ca. 20 år. Jeg kom i gang med yogaen i forbindelse med min genoptræning efter en diskusprolaps i lænden og er blevet bidt af både de fysiske og mentale positive virkninger, yogaen har på dagligdagen.

E-mail: lene@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 25 13 03 10

 

Vita Rud Nielsen (instruktør)

Jeg har dyrket yoga i 7-8 år og har gennemgået en toårig uddannelse som yogainstruktør hos MISA Yoga. Yoga er for mig en kilde til styrke, nærvær, indre ro og energi. Det er de kvaliteter ved yogaen, jeg gerne vil give videre til dig gennem min yogaundervisning.

E-mail: vita@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 27 21 91 40

 

 

Camilla Buch (instruktør)

Jeg hedder Camilla, er født 1976 og certificeret kundaliniyogalærer og mindfulness instruktør.

Derudover er jeg fysioterapeut på Aalborg Universitets Hospital, hvor jeg til dagligt arbejder med lymfødembehandlinger, onkologisk og palliative patienter. Jeg nyder at dele kundaliniyogaens smukke univers sammen med jer i kombination med yin yoga og strala yoga.

E-mail: camilla@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 53 70 76 88

Bettina Christensen D'Ambrosio (instruktør)

Jeg er uddannet RYT 200 timers Power Vinyasa yogalærer fra YOGA HUSET Aalborg, og har siden suppleret med en Restorativ yoga uddannelse fra Mindful Yoga & Mind and Motion.
Jeg glæder mig over at kunne videregive restorativ yoga, og den skønne mulighed for egenomsorg som restorativ yoga er.

E-mail: bettina@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 28 85 50 58