Aalborg Yogastudio

Aalborg Yogastudio slog for første gang dørene op til vores hyggelige lokale på 2. sal i Ejendommen Fremtiden den 31. maj 2013. Vi havde længe savnet et "rigtigt" yogasted i Aalborg, hvor der var fred og ro til at fordybe sig i yoga og meditation uden at blive forstyrret af diverse fitness-aktiviteter i nabolokalerne. Vi har bestræbt os på at skabe rammerne for, at du kan finde dig til rette i en sand, fredfyldt yoga-atmosfære, og vi håber, du vil føle dig velkommen, tryg og tilpas hos os. Fra 1. marts 2019 er vi flyttet i vores nuværende mere rummelige lokaler på Konvalvej 47.

Lene Larsen (indehaver og instruktør)

Jeg har taget en toårig uddannelse som yogainstruktør hos MISA Yoga i København, som indebærer 400 timers praktik og 80 timers teori. Emnerne under uddannelsen har bl.a. været:

  • Yogaøvelsernes formål, virkning og begrænsninger
  • Yogafilosofi
  • Anatomi og fysiologi
  • Åndedrætsbevidsthed
  • Undervisningslære
  • Psykologi
  • Yogaterapi
  • Afspænding og visualisering

Desuden er jeg uddannet og certificeret hormonyoga instruktør ved Dinah Rodrigues, Yin Yoga instruktør ved Markus Henning Giess (200 timer) og Sarah Powers (70 timer), Aerial Flow Yoga instruktør fra Flying Yogi i Hamborg og KAY børneyogainstruktør.

Derudover deltager jeg løbende i yogakurser og workshops i Danmark og udlandet med både danske og internationalt anerkendte instruktører. F.eks. kunne jeg ultimo maj 2014 afslutte Årskurset på Iyengar Yoga Skolen i Silkeborg, men har også taget særkurser om bl.a. osteoporose, psoaskomplekset, funktionel anatomi og fysiologi, yogafilosofi og meditation, Iyengar Yoga med stolen som hjælpemiddel, yoga for scleroseramte og meget andet spændende. Jeg er desuden lægeeksamineret fysiurgisk massør.

Jeg er født i 1968 og har selv dyrket yoga i ca. 20 år. Jeg kom i gang med yogaen i forbindelse med min genoptræning efter en diskusprolaps i lænden og er blevet bidt af både de fysiske og mentale positive virkninger, yogaen har på dagligdagen.

E-mail: lene@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 25 13 03 10

Vita Rud Nielsen (instruktør)

Jeg har dyrket yoga i 7-8 år og har gennemgået en toårig uddannelse som yogainstruktør hos MISA Yoga. Yoga er for mig en kilde til styrke, nærvær, indre ro og energi. Det er de kvaliteter ved yogaen, jeg gerne vil give videre til dig gennem min yogaundervisning.

E-mail: vita@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 27 21 91 40

Camilla Buch (instruktør)

Jeg hedder Camilla, er født 1976 og certificeret kundaliniyogalærer og mindfulness instruktør.

Derudover er jeg fysioterapeut på Aalborg Universitets Hospital, hvor jeg til dagligt arbejder med lymfødembehandlinger, onkologisk og palliative patienter. Jeg nyder at dele kundaliniyogaens smukke univers sammen med jer i kombination med yin yoga og strala yoga.

E-mail: camilla@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 53 70 76 88

Bettina Christensen D'Ambrosio (instruktør)

Jeg er uddannet RYT 200 timers Power Vinyasa yogalærer fra YOGA HUSET Aalborg, og har siden suppleret med en Restorativ yoga uddannelse fra Mindful Yoga & Mind and Motion.
Jeg glæder mig over at kunne videregive restorativ yoga, og den skønne mulighed for egenomsorg som restorativ yoga er.

E-mail: bettina@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 28 85 50 58

Linzi Page (instruktør / teacher)

Linzi is a Yoga Teacher from England with a passion for movement. Linzi teaches in English and has a 200 hours teacher training with All Yoga Thailand as her basic yoga education . Her self practice includes Ashtanga & Vinyasa Yoga with a side of Yin when she needs it. Linzi loves to get upside-down and also enjoys training and teaching Handstands and Acro Yoga.

Linzi’s own practice has played a transformative role in her life, providing a much needed source of mental clarity, physical strength, patience, resilience, emotional stability and self-love.

In Linzi’s classes, she creates a safe space for students to explore their mind and body. She invites her students to let go of any expectation and to appreciate each practice with its own light and gratitude.

E-mail: linzi@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 53 78 00 30

Christina Houkjær (instruktør)

Jeg er uddannet fysioterapeut og har desuden diverse efteruddannelser i bl.a. MDT – Mekanisk Diagnostik og terapi (McKenzie), Mulligan-konceptet, Tapening, Skulderundersøgelse og behandling samt Fysio-Pilates.

Med Fysio-Pilates kan du på en skånsom og alligevel udfordrende måde stabilisere og styrke kroppen med en række øvelser - primært på yogamåtten. I holdtræningen har jeg stadig fuld fokus på den enkeltes formåen og skavanker, og jeg tilstræber at have en hyggelig stemning på holdene.

E-mail: christina@aalborgyogastudio.dk
Mobil: +45 91 55 45 46