Yin Yoga Nytårsspecial

Saturday    |    10:00 - 14:00 (12/01/2019) , Duration: 04:00 Categories:

Denne lørdag er der dømt selvforkælelse i langsomt tempo…

Vi skal arbejde med krop, sind, åndedræt og energi i løbet af 3 timers stille, udspændende, afspændende og meditativ yin yoga praksis. Derefter hygger vi os med lidt let frokost en times tid.

På det mentale plan vil dagens emne være at mærke efter, om du hviler i dig selv og føler dig tilfreds med dit liv, som det er. Måske er det på tide at sige farvel til et par gamle vaner og hilse nye velkommen, eller lave nye prioriteringer i tilværelsen? Vi bliver dagligt konfronteret med valg af forskellig art, og her ved årets start kan det være nyttigt at gøre sig et par tanker om eventuelle ønsker og mål for 2019.

I løbet af workshoppen vil du opleve at have masser af tid til at arbejde dybt med åndedrættet og med bindevævet, ligesom energikanalerne i kroppen vil blive aktiveret. Tonen i denne yogapraksis er generelt stille og passiv med det formål blot at modtage samt give kroppen tid til at åbne sig. Vi holder typisk stillingerne 2-4 minutter. Yin yoga giver ud over smidighed balance og fred i sindet gennem de beroligende, meditative aspekter i denne yogapraksis.

Alle kan være med – også selv om du ikke tidligere har prøvet yin yoga. Vi slutter selve workshoppen af med en velgørende og beroligende afspænding.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal, 9000 Aalborg

Pris: 300 kr.

Tilmelding:   Send en mail til lene@aalborgyogastudio.dk eller en sms til Lene på 25130310, og indbetal samtidig de 300 kr. til konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622 eller per MobilePay til nr. 98151 for at sikre dig pladsen. Husk at angive navn samt ”Nytårs-Yin”.

Vent ikke for længe med din tilmelding - der er maks. 11 pladser på holdet. Ved afbud senere end 3. januar refunderes prisen ikke. Men du er velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.