Time-out med Camilla

Tuesday    |    15:45 - 17:15 (26/03/2019) , Duration: 01:30 Categories:

Vi er alle udsat for masser af støj og konstant bedømmelse af både os selv og andre. Vores sind og krop er derfor hele tiden i gang med at scanne os selv og vores omgivelser. Vores nervesystem er på baggrund af dette på overarbejde 24/7, og vi har i den grad brug for et time-out.

Når du vælger at komme til en time-out-time, kan du forvente enkle øvelser i form af forskellige yogastilarter som kundalini yoga, yin yoga og strala yoga. Vi bruger yogaen til at komme væk fra vores hoved og ned i kroppen. Via øvelserne gør vi langsomt vores krop og sind klar til den afsluttende meditation. Mindfulness tankegangen vil være den gennemgående filosofi, som hjælper til at få ro på tankemylder og anden tankevirksomhed.

Du skulle gerne opleve, at du går fra en time med mere ro, afslappethed og indre klarhed. Du vil måske opleve, at du bliver mere bevidst om kraften i din vejrtrækning og hvordan du hele tiden har det mest kraftfulde værktøj lige ved hånden til at skabe ro og mere livskvalitet: Nemlig dig selv!

Instruktør: Camilla Buch

Sted: Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Husk tilmelding senest dagen før på mail til camilla@aalborgyogastudio.dk eller per sms til Camilla på 53707688.