Restorativ Yoga (Bettina)

Thursday    |    19:30 - 21:00 (10/10/2019) , Duration: 01:30 Categories:

Restorativ yoga er for alle. Du behøver hverken at være stresset eller kronisk træt for at deltage og mærke restorativ yogas gavnlige effekt på krop og sind.

Restorativ yoga skaber ro og balance til nervesystemet og sindet via dybdeafspænding. Er sindet i ubalance, kan det resultere i stress, depression og angst. Et nervesystem i ubalance kan påvirke humøret, immunforsvaret, fordøjelsen, bindevævet og skabe muskelspændinger.

Restorativ yoga er ikke aktiv yoga, men derimod dybdeafspænding, hvor det handler om at hvile så meget som muligt. Vi starter med grounding, et par minutters blide yoga stillinger, typisk siddende. Du bliver hjulpet og støttet ind i de restorative yoga stillinger, og ved hjælp af diverse yoga props (tæpper, yogapølle, yogablokke m.m.) etableres et afslappende fundament for kroppen, som sikrer at du ikke skal anstrenge dig det mindste for at hvile og dermed opnå den åbning i kroppen, som netop øvelserne i restorativ yoga giver.

Når din krop slapper helt af, blødgøres musklerne, blodtryk og stress-hormon-niveauet falder, din hjerterytme, dine vejrtræknings-og hjernebølger bliver langsommere, og du oplever en vidunderlig følelse af ro. Ved regelmæssig praksis bliver du efterhånden bedre til at høre kroppens signaler og ikke mindst lytte til dem.

Vi afslutter altid med en ekstra lang og dyb restorativ savasana.

Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at deltage - kom blot i behageligt tøj, du kan bevæge dig i, samt varme sokker.

Instruktør:   Bettina

Sted:          Aalborg Yogastudio, Konvalvej 47, st. tv., 9000 Aalborg

Husk tilmelding senest dagen før på mail til bettina@aalborgyogastudio.dk eller en sms til Bettina på 28 85 50 58.